Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #57700
    Teronas
    Participant

    I’m in need of some help.

    I’ve just finished building and setting up my minitri. When I try to arm I get this error code.
    From what I gathered from CLI in betaflight I get this:

    Arming disable flags: 0x844

    Since I’m quite new to this I haven’t been able to figure out what that means exactly.

    So any help I can get would be greatly appreciated.

    #57702
    Kevin_Erik
    Moderator

    Look in the first screen shown on Betaflight after connecting, should be the “Setup” page. Look to the right side of the page for “Info” the top of this list will show the current disarm failures. Mine currently shows “3” which indicated that “no valid receiver signal was detected”.

    Here is the break down:
    https://github.com/betaflight/betaflight/wiki/Arming-Sequence-&-Safety

    Other helpful info

    #57703
    Teronas
    Participant

    This is extremly weird.
    In the info panel I got 3, 4 and 17.
    Then I tried to arm it and it worked.
    But then it failed to arm again and at that point I checked the info and had a 7.
    We then changed the small angle and now it works fine.

    Thanks for the help.

    #57705
    Kevin_Erik
    Moderator

    Be aware that the minimum throttle settings can often keep a copter from properly arming.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘Everything about the Mini Tricopter’ is closed to new topics and replies.