Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Tricopter LR – First impressions #62552
    swisseagle
    Participant

    I own 1 Tricopter mini ( v1, with the naze board, no feedback servowire), and 1 Tricopter V4 with the F3FC, servo feedback, running Triflight.
    How does the LR version with the kakute FC and dronin compare to the previous tricopter v4?
    Somehow I feel that if I replace the motors, shorten the arms and use a new LiPo I could get a higher endurance Tricopter as well.

    what are your thoughts?

    in reply to: Tricopter LR – First impressions #61691
    swisseagle
    Participant

    @Kevin_Erik thanks for your feedback, much appreciated. Looking forward to seeing your setup :).

    in reply to: Tricopter LR – First impressions #61688
    swisseagle
    Participant

    David, what do you think about using a 4in1 ESC to reduce wiring, perhaps weight and cost too?

    in reply to: Triflight setup guide #60009
    swisseagle
    Participant

    the board target is under tree/master/src/main/target/ELLE0

    I am looking at the RCEXPLORER3F3 target example. I believe I have to specify somehow an ADC in for the servo position voltage and enable the servo feedback with an option like :

    ….
    #define TARGET_BOARD_IDENTIFIER <ADD SOMETHING HERE…>


    #define DEFAULT_SERVO_FEEDBACK_SOURCE TRI_SERVO_FB_RSSI
    ….

    Furthermore I have seen that, other enabled boards dont have the same pattern for the servo feedback settings (i.e. DODGE)
    not sure …. help is much appreciated here.

    in reply to: Triflight setup guide #59993
    swisseagle
    Participant

    I don’t see much recent development activities on Triflight, but nonetheless I would like to ask how easy it would be to use it for another board.

    I own a couple of Elle0 boards that were designed for paparazzi, which have an STMF4 with 1Mb of flash.
    From the FC target list available in Triflight I can see that an HEX is being generated as firmware, but I have the feeling that the specific board is not configured for the servo positioning wire feedback.

    Could anyone help / suggest me the best way to get this implemented?
    thanks
    D

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)